Studio Neon is een ontwerpstudio voor creatieve merkconcepten en campagnes. We ontwerpen visuele identiteiten en doordachte on- en offline uitingen.

Zo helpen we organisaties met het vertellen van hun verhaal. In beeld. We bereiken de doelgroep door het verschaffen van heldere informatie en het raken van de juiste snaar.

Werkwijze

Om tot een goede oplossing op jouw ontwerpvraag te komen leren we de organisatie eerst graag goed kennen. We gaan in gesprek, stellen vragen en kaderen zo samen de behoefte. Na de ontwerpfase presenteren we een sterk concept en verrassende uitingen die met oog voor detail zijn ontworpen.

Van begin tot eind is het makkelijk en snel contact houden.

Wie zijn wij?

Maria Bos, Anouk Sinke en Marije Esselink vormen samen Studio Neon. Vanuit de studio’s in Zwolle en Antwerpen werken we aan campagnes, visuele identiteiten en on- en offline middelen. We delen de drive om opvallend werk te maken. Het complexe te vatten in een simpele, doeltreffende, beeldtaal.

Studio Neon werkt
onder andere voor

Aat Vos, ANNO, Staatsbosbeheer, Co, Versio, Blue Luna, Van der Valk Assen, ATLAS Theater, De Loohoeve, Dijkoraad, Energy Academy, Gemeente Midden Drenthe, Conversies.nl, Cultuurhuis De Klinker, Theater De Tamboer, DNK, Dokjard brouw&bistro, Draagbaar, Drentse Theaters, ICO, Internationaal Filmfestival Assen, MRK Film, Noorderbreedte, Het Oversticht, Spacewinner, Reinout Hellental, The Post, Van Lier Catering, VolkerWessels