Studio Neon is een ontwerpstudio voor creatieve merkconcepten en campagnes. We ontwerpen visuele identiteiten en doordachte on- en offline uitingen.

Zo helpen we organisaties met het vertellen van hun verhaal. In beeld. We bereiken de doelgroep door het verschaffen van heldere informatie of het raken van de juiste snaar.

Werkwijze

Om tot een goede oplossing op jouw ontwerpvraag te komen leren we de organisatie eerst graag goed kennen. We gaan in gesprek, stellen vragen en kaderen zo samen de behoefte. Na de ontwerpfase presenteren we een sterk concept en verrassende uitingen die met oog voor detail zijn ontworpen.

Van het begin tot het opleveren van het resultaat is het makkelijk en snel contact houden.

Wie zijn wij?

Maria Bos, Anouk Sinke en Marije Esselink vormen samen Studio Neon. Vanuit de studio’s in Groningen en Zwolle werken we aan campagnes, visuele identiteiten en on- en offline middelen. We delen de drive om opvallend werk te maken. Het complexe te vatten in een simpele, doeltreffende, beeldtaal. Nadat we elkaar leerden kennen op de kunstacademie, hebben we ervaring opgedaan in het ontwerpvak als zelfstandig ontwerper en bij bureaus. In 2017 hebben we onze krachten gebundeld en zijn we Studio Neon gestart.

Studio Neon werkt
onder andere voor

Van der Valk Assen, 33graden, 050legal, ATLAS Theater, Black&Bloom, Brasserie 21, Conversies.nl, Cultuurhuis De Klinker, De Tamboer, DNK, Dokjard brouw&bistro, Draagbaar, Drentse Theaters, Florijn Incasso, ICO, Internationaal Filmfestival Assen, Metier, MRK Media, Noorderbreedte, Het Oversticht, Preuvenement Assen, Quintus, Mezzosopraan Sara Klein Horsman, Spacewinner, Stottercentrum Noord, Reinout Hellental, The Post, Restaurant Touché, Van Lier Catering, VolkerWessels, X-ICT