Studio Neon is een ontwerpstudio voor creatieve merkconcepten en campagnes. We ontwerpen visuele identiteiten en doordachte on- en offline uitingen.

Zo helpen we organisaties met het vertellen van hun verhaal. In beeld. We bereiken de doelgroep door het verschaffen van heldere informatie of het raken van de juiste snaar.

Wie zijn wij?

Maria Bos, Anouk Sinke en Marije Esselink vormen samen Studio Neon*. Vanuit de studio’s in Zwolle en Antwerpen werken we aan campagnes, visuele identiteiten en on- en offline middelen. We delen de drive om opvallend werk te maken. Het complexe te vatten in een helder en doeltreffend ontwerp.

*Ne(derlands) on(twerp)

Wat doen wij

strategie & ontwerp
brainstormsessies
conceptontwikkeling
naamgeving
design systemen
merkidentiteit
campagne
art direction
brandguide
digitaal
UX/UI design
website
app
social media
motion design
ruimtelijk
signing
bewegwijzering
evenement design
tentoonstellingsontwerp
print
magazines
boeken
merkmateriaal
posters
merchandise
verpakkingen

Werkwijze

Om tot een goede oplossing op jouw ontwerpvraag te komen leren we de organisatie eerst graag goed kennen. We gaan in gesprek, stellen vragen en kaderen samen de behoefte. Na de ontwerpfase presenteren we een sterk concept en verrassende uitingen die met oog voor detail zijn ontworpen. Van begin tot eind is het makkelijk en snel contact houden.

Studio Neon werkt
onder andere voor

Aat Vos, ANNO, Staatsbosbeheer, Co, Versio, Blue Luna, Van der Valk Assen, ATLAS Theater, De Loohoeve, Dijkoraad, Rijksuniversiteit Groningen, New Energy Coalition, Gemeente Midden Drenthe, Conversies.nl, Cultuurhuis De Klinker, Theater De Tamboer, DNK, Dokjard brouw&bistro, Draagbaar, Drentse Theaters, ICO, Internationaal Filmfestival Assen, MRK Film, Noorderbreedte, Het Oversticht, Festival vibes Preuvenement Assen, Spacewinner, Reinout Hellental, The Post, Van Lier Catering, VolkerWessels